fbpx

Als u eens wist wat de familie Leo Peeters en hun team allemaal voor u kunnen doen

Welkom bij Nissan en Honda Leo Peeters

Bij Leo Peeters bieden wij u een uitgebreid totaalaanbod. Als familiaal geleid garagebedrijf hebben we al meer dan 55 jaar ervaring in de autosector. Naast ons ruime assortiment aan milieuvriendelijke personenwagens en lichte bedrijfswagens, kunt u altijd rekenen op professionele service en een persoonlijk ontvangst bij Leo Peeters. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe auto, tweedehands auto, onderhoud en service nodig heeft, of een tijdelijke mobiliteitsoplossing zoekt, wij staan voor u klaar met onze expertise en toewijding.

Ons toegewijde team van experts staat voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden bij elke stap. Van het vinden van de juiste auto tot het regelen van financieringsopties en het verzorgen van onderhoud en reparaties, wij zorgen ervoor dat uw ervaring naadloos en plezierig verloopt.

Onze serviceafdeling is uitgerust met geavanceerde technologie en hooggekwalificeerde monteurs die uw Nissan of Honda de beste zorg en aandacht geven. Of het nu gaat om routinematig onderhoud, reparaties of het verkrijgen van originele onderdelen, wij zorgen ervoor dat uw auto in topconditie blijft.

Bij Nissan en Honda Leo Peeters begrijpen we dat uw tevredenheid onze grootste prioriteit is. We streven ernaar om uw vertrouwde partner te zijn gedurende de hele levensduur van uw auto, met uitstekende klantenservice en een persoonlijke benadering. Ons doel is om uw rijervaring te verbeteren en u met een glimlach achter het stuur te laten zitten.

Kom langs bij onze vestigingen in Keerbergen, Vilvoorde, Aarschot, Mechelen en Zaventem en ontdek zelf de wereld van Nissan en Honda bij Leo Peeters. Wij heten u van harte welkom en staan klaar om u te helpen bij het vinden van uw ideale auto en het leveren van de hoogste kwaliteit service.

 

Onze laatste nieuwtjes

13 December 2023

Winnaar Nissan Awards

Bedankt Nissan voor deze mooie prijzen: Best Nissan Dealer Customer Satisfaction Service Dealer of the year 2023 Nummer 1 Best...

13 December 2023

Kalender 2024

Kalender Aarschot Kalender Keerbergen Kalender Vilvoorde Kalender Mechelen Kalender...

21 January 2023

FLEET dealer of the year 2023

Le 10 janvier, FLEET Dealers, en coopération avec les principales sociétés de leasing indépendantes et Traxio, a décerné...

Alle nieuwtjes

Volg jij ons al op sociale media?

Onze Concessies

Aarschot

Gaston Geenslaan 68
3200 Aarschot

Tel: 016 56 57 01

Keerbergen

Tremelobaan 252
3140 Keerbergen

Tel: 016 53 33 83

Mechelen

Jubellaan 88
2800 Mechelen

Tel: 015 43 20 00

Vilvoorde

Leuvensesteenweg 240
1800 Vilvoorde

Tel: 02 251 10 61

Brussels-east

Lozenberg 13
1932 Zaventem

Tel: 02 711 20 00

Neem hier contact met ons op

Ik wil deel uitmaken van het team!

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Herken jij ook een Nissan aan zijn geluid, lees jij ook autotijdschriften en kijk jij ook naar autoshows waar uw partner gek van wordt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, misschien is er wel een plekje voor u in de Peeters-familie!

CONTACTFORMULIER

[contact-form-7 id="4" title="Main"]