fbpx

Carrosserie

Ontdek vakmanschap en kwaliteit bij onze carrosserie, verspreid over drie handige locaties in Vilvoorde, Zaventem en Keerbergen. Als officiële Nissan Leo Peeters carrosseriepartner herstellen wij niet alleen Nissan-voertuigen, maar bieden wij ook hoogwaardige diensten voor diverse automerken.

Carrosserie

Carrosserie werken

Van kleine deuken tot complexe schadeherstelprojecten, onze ervaren carrosserie-experts staan garant voor vakkundige en nauwkeurige herstelwerkzaamheden. Met geavanceerde technologieën en een toegewijd team bieden wij uitstekende service, waarbij wij streven naar perfectie.

Herstelling

Voorruit herstellingen

Naast carrosseriewerkzaamheden zijn wij gespecialiseerd in het professioneel herstellen van autoruiten. Of het nu gaat om een sterretje, barst of volledige vervanging, vertrouw op onze deskundige service om de helderheid en veiligheid van uw voertuigglas te herstellen met precisie en zorg.

Carrosserie

Lakwerk

Onze carrosserie biedt hoogwaardige lakwerkzaamheden om uw voertuig weer in topconditie te brengen. Met aandacht voor detail en gebruik van kwalitatieve lak zorgen wij voor een verbluffende afwerking die de oorspronkelijke glans van uw auto herstelt.

Carrosserie

Onze servicepunten

Bezoek onze carrosserie op onze drie handige locaties in Vilvoorde, Zaventem en Keerbergen. Ontdek het gemak van hoogwaardige service binnen handbereik, waar ons toegewijde team klaarstaat om uw voertuig weer in perfecte staat te brengen.

Leo Peeters Zaventem

Lozenberg 13
1932 Zaventem
Tel:02 711 20 00

Leo Peeters Keerbergen

Tremelobaan 252
3140 Keerbergen
Tel:016 53 33 83

Leo Peeters Vilvoorde

Leuvensesteenweg 240
1800 Vilvoorde
Tel:02 251 10 61

Maak uw afspraak in enkele klikken

Plan vandaag nog uw carrosserieafspraak en geef uw voertuig de zorg die het verdient. Neem contact op via onze website of bel ons direct om een afspraak te maken bij de vestiging van uw keuze in Vilvoorde, Zaventem of Keerbergen.

CONTACTFORMULIER

[contact-form-7 id="4" title="Main"]